Suolahoito sopii aikuisille ja lapsille

PYYDÄMME ASIAKKAITAMME JÄÄMÄÄN KOTIIN, JOS ON FLUNSSAN OIREITA.

Suolahuonehoito sopii kaikenikäisille, erityisesti hengityselin- ja iho-oireiden hoidossa, kuten:

– astma                                                                                                                                  KAHVIPÖYTÄ
– poskiontelontulehdus
– korvatulehdus
– keuhkokuume (jälkitila)
– nielutulehdus
– kurkunpäätulehdus
– nenätulehdus
– toistuvat hengityselintulehdukset ja niiden seurauksena sitkeän liman eritys
– krooninen hengitysteiden sairaus
– homeesta tai sisäilmasta altistuneet
– tupakkayskä, tupakoinnista vieroutuminen
– keuhkoahtaumatauti
– allergiaoireet (mm. siitepöly-, huonepöly- ja eläinallergiat)
– akne
– atooppinen iho
– psoriasis
– ihon kauneus & kimmoisuus
– ihon kuivuus varsinkin talviaikaan
– rentoutuminen ja stressin torjuminen

Suolahuonehoito sopii myös kaikille niille, jotka haluavat hoitaa hengityselimistöään tai ihoaan, vaikka varsinaista sairautta ei olisikaan. Vuosien hoitokokemuksen myötä asiakkaamme ovat huomanneet myös ennaltaehkäisevän hoidon vaikutuksen, kun limakalvot ja iho pystyvät paremmin puolustautumaan ulkoisia tekijöitä vastaan. Näitä tekijöitä ovat esimerkiksi kuiva huoneilma ja lämpötilan vaihtelut talvella, siitepöly keväällä ja homeitiöt syksyllä.

Myös keuhkot ja iho tarvitsevat apua puhdistautuakseen ja selviytyäkseen nykyajan elintapojen haasteista. Keuhkot ottavat vastaan päivittäin ympäristön haitallisia aineita: ilmansaasteita, pakokaasuja, siite- ja katupölyä, tupakansavua jne. Elimistöön kertyy aineenvaihduntajätteitä esim. ruuasta, synteettisestä kosmetiikasta, homeesta ja lääkkeistä. Kaikenlaisia elimistöä kuormittavia kemikaaleja tulisikin välttää.

Asiakkaidemme kokemuksia suolahoidosta

Lapset ja suolahoito

Suolahoito sopii erittäin hyvin myös lapsille, jotka usein sairastavat paljon hengitystieinfektioita. Nuorimmat asiakkaamme ovat vaippaikäisiä.
Lasten luonnollinen puolustusmekanismi on vielä kehitysvaiheessa. Päivähoidossa ja koulussa lapset ovat lähikontaktissa monien ihmisten kanssa. Äidiltä saadut suojaavat vasta-aineet häviävät verestä noin puolivuotiaana. Tilastojen mukaan parivuotias lapsi voi sairastaa jopa 5–10 hengitystieinfektiota vuodessa. Osalla nämä johtavat toistuviin korvatulehduksiin. Tästä voi kertyä melkoisesti sairaspäiviä vuoden periodissa. Pikkuhiljaa lapsen iän myötä vastustuskyky lisääntyy ja infektioiden määrä vähenee.

Lapset reagoivat suolahoidolle nopeammin kuin aikuiset, koska ovat kasvuvaiheessa sekä heillä on ennättänyt olla vähemmän elimistöä kuormittavia haittatekijöitä kuten esim. lääkekuureja, ruoan lisäaineita, ilman saasteita ja stressiä. Jos hoito päästää aloittamaan nopeasti, ei sairastaminenkaan pääse kroonistumaan kuten aikuisilla usein tapahtuu.

ÄITI&LAPSI

Suolahuoneen lattia on kuin iso suolainen hiekkalaatikko, jossa voi leikkiä talon tarjoamilla leluilla. Omaa luettavaa voi ottaa mukaan tai lukea meiltä löytyviä sarjakuvia ja pokkareita. Shortsit ja T-paita on suolassa leikkijöille sopiva vaatetus. Imeväisikäisillä on hyvä olla mukana oma riepu ja vaihtovaippa, sillä aineenvaihdunta vilkastuu hoidon myötä.